AanTekening #62

Er zat veel ‘haar’ in de neon-kleurige KABK Fashion Show 2013 in het Atrium van het stadhuis afgelopen zaterdag. Zo waren er vele baardige jongemannen met lange lokken en in het werk van Anouk van Klaveren groeide het hoofdhaar door op de kleding – op mouwen van colberts, ik geloof ook op broeken. De belangrijkste jurk uit deze collectie bestond zelfs helemaal uit haar, dat ook het gezicht van het model compleet bedekte.

Minder leuk voor modellen én ontwerpers was dat er ook bij de vertoning van alle andere creaties die helemaal niets met ‘haar’ te maken hadden, kleine snorretjes op de bovenlippen ontstonden door het teveel aan bovenlicht!

—————————

Iedere dinsdag maakt een kunstenaar een AanTekening naar aanleiding van een gebeurtenis of tentoonstelling in de Haagse kunstwereld.

Deze week is de AanTekening gemaakt door Babette Wagenvoort.

© Babette Wagenvoort 2013