Weekentip #52

Voor een handvol exposities is deze zondag de laatste openingsdag. Een goed moment om een galerierondgang te doen door Den Haag en toch nog niets te missen. Een wandeling in de zon, van galerie naar galerie.
Zoiets bestaat er ook in georganiseerde vorm: Art Walk With Me. Deze zondag, net als 26 mei en 30 juni, hebben acht galeries een kunstrondleiding georganiseerd met een bekende Hagenaar (uit de kunstwereld) als tourguide. In dit geval is dat de schrijver Kees ‘t Hart.

Beyond the Horizon in Galerie Helder

De wandeling gaat volgt langs LhGWR met I.M. Dog, Star, West met Faraway So Close!, Maurits van de Laar met Drawing Cabinet, Galerie van Kranendonk met Crosscurrent, Nouvelles Images met ‘Thinking the Garden’, Ramakers met Reinoud Oudshoorn en Jérôme Touron, Livingstone Gallery met Face the Face en Galerie Helder met Beyond the Horizon.

I.M. Dog, Star in LhGWR

Onder begeleiding van de gids (die je ook van alles wat je nog niet wist over Den Haag kan vertellen) maak je een tocht langs alle acht galeries waar je met de kunstenaars en galeriehouders kan praten en vragen kan stellen over “de tentoonstelling, het galeriewezen en het reilen en zeilen in de wereld van de kunsten”. Iedereen mag meelopen na zich aan te melden bij: reserveren@artwalkwithme.nl

Reinoud Oudshoorn en Jérôme Touron in Ramakers

De rondleiding kost € 35,- per persoon, inclusief lunch en drankjes.
Ook is er na afloop een diner met de deelnemende galeriehouders en kunstenaars, dit kost € 25,- per persoon (optioneel).