Kijkdag vrijdag 12 oktober Broedplaats AB4

Vrijdag 12 oktober om 17.00 (tot uiterlijk 18.00 uur) is iedereen van harte welkom.

Het voormalig schoolgebouw aan de Abraham van Beijerenstraat 4, zijn klaslokalen en een concierge-huis omgebouwd naar 16 ateliers. De ateliers zijn ideaal geschikt zijn voor kunstenaars, architecten, ontwerpers en fotografen. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte aanwezig en in totaal 16 ateliers.

Op dit moment zijn er nog 7 ruimten beschikbaar van 8 t/m 44 m2 vanaf € 100,- inclusief. Alle huren zijn inclusief gas, licht, water, internet en gebruik van gemeenschappelijke ruimten.

Ook is het mogelijk om je aan te sluiten bij de stichting DRS22. Dit is een onderzoeksplek met twee grote ruimten waaronder een grote werkplaats. Dit is ideaal als je wil deelnemen aan onderzoeksprojecten of je eigen bedrijf wil beginnen. Voor meer informatie over de DRS22, raadpleeg dan de website www.DRS22.nl

Ben je geïnteresseerd in een atelier?
Meld je dan aan via ateliers@stroom.nl of 070-3658985