Weekendtip #26

Zaterdag 29 september om 17.00 uur opent Expanded Performance bij Stroom Den Haag.

Stroom lunch tafel, kunstwerk van Adrien Tirtiaux

Dit najaar staat het programma van Stroom Den Haag drie maanden in het teken van performance, in de brede zin van het woord. Ze willen in dit programma praktijken van wat tegenwoordig ‘expanded’ performance kunst genoemd wordt onderzoeken, het format van de tentoonstelling openbreken en het publiek intensief bij dit alles betrekken.
Expanded Performance zal geen kant en klare tentoonstelling bij de opening presenteren maar zal, door de performances, activiteiten en het publiek, door de tijd heen veranderen. Het publiek kan deze veranderingen vanaf 30 september volgen via het Tumblr blog of via de speciale reeks van rondleidingen die bezoekers meenemen door het gebouw en de ingrepen van de kunstenaars.

Stroom lunch tafel, kunstwerk van Adrien Tirtiaux