Oproep: AanTekenaars gezocht!

Sinds 10 april 2012 publiceert beeldend kunstenaar/illustrator Babette Wagenvoort iedere dinsdag een AanTekening op Jegens & Tevens. Wekelijks bezoekt en/of onderzoekt zij iets in de Haagse kunstwereld en reageert zij daarop met een tekening.

Babette heeft daarnaast haar eigen praktijk, haar studenten en het internetplatform Illustration Daily en heeft aangegeven vanaf 1 oktober de rubriek nog maar eens per maand te willen doen en daarom zijn we op zoek naar tekenaars die geinteresseerd zijn om de rubriek in de overige weken te vullen.

Wat houdt het precies is:
– We spreken van tevoren af hoe vaak je gaat publiceren (een of twee keer per maand? het is ook mogelijk eenmalig iets in te sturen)
– Je maakt een tekening n.a.v. een expositie, voorstelling of een thema. Je bent vrij in je keuze, zolang het maar met de Haagse kunstwereld te maken heeft
– de tekening kan op de vorm òf de inhoud van het onderzochte reageren. De tekening kan naar aanleiding van/in reactie op/in protest tegen het werk zijn dat je AanTekent
– je levert het beeld digitaal aan, met een zeer korte toelichting – niet meer dan één of twee regels.

Ben je geinteresseerd om één of meerdere AanTekeningen te maken mail dan je website en/of enkele voorbeelden van je (teken-)werk naar: esther(at)jegensentevens.nl  (vragen kunnen ook naar dit adres).

We zijn benieuwd! Reageren kan tot en met zondag 23 september.