AanTekening #13

Computeranimatie naar aanleiding van de installatie ‘Born in a balloon’ van Karin van Dam te zien in het Gemeentemuseum t/m 23 september 2012.

Het museum schrijft: “Een fabelachtige reis door een onbekend landschap. Dat is de ervaring die de toeschouwer heeft als hij een installatie van de Nederlandse tekenaar en installatiekunstenaar Karin van Dam betreedt. Haar immense installaties zijn op het eerste gezicht een chaotisch universum, een onbekende stad die je je eigen moet maken. De aders, aan- en afvoer en ondergrondse cellen van een stad komen in haar bouwsels naar voren”

————————–

Illustrator/beeldend kunstenaar Babette Wagenvoort publiceert iedere dinsdag een nieuwe getekende notitie op Jegens & Tevens. Zoals al Babette’s AanTekeningen is bovenstaand werk geïnspireerd op het werk van de kunstenaar en absoluut niet bedoeld als realistische weergave of alomvattende omschrijving.

© Babette Wagenvoort 2012