Een subsidie pionier!

Voor kunstenaars en organisatoren heeft Stroom een nieuwe subsidievorm geïntroduceerd: PRO Deo.

Wil je je werk beter kunnen (re) presenteren?
Wil je graag nieuwe stappen zetten en krijg je graag second opinion van een deskundige?
Zoek je naar meer scherpte in je tentoonstellingsprogramma?
Wil je graag voet aan de grond krijgen in de internationale kunstwereld?
Voor deze en andere ambities kan je nu bij Stroom Den Haag een voorstel doen!

Bij PRO Deo kunnen Haagse kunstenaars en organisatoren een aanvraag indienen voor een niet-financiële ondersteuning van activiteiten die in het teken staan van hun verdere ontwikkeling of positionering. Stroom Den Haag verstrekt geen geld maar maakt gebruik van haar internationale netwerk, de kennis en expertise van de eigen organisatie en van andere partijen om zo de aanvrager een op maat gesneden ondersteuning te bieden.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet de aanvrager bij voorkeur zelf met een voorstel komen. Daarnaast – ter inspiratie of als houvast – biedt Stroom een programma aan waarvoor men kan intekenen. Op de website van Stroom is alle informatie te vinden.

De uiterste inschrijfdatum is verlengd naar 8 juni 2012.