Ruimte vrij bij Stichting AB4 en DRS22

Nieuwe kennismakingsronde Stichting AB4 op vrijdag 4 november om 11 uur

De leukste broedplaats van Den Haag start een nieuwe kennismakingsronde op vrijdag 4 november! AB4, dé plek waar creatieven met verschillende disciplines samenkomen en samenwerken, opent wederom haar deuren.

Het net gerenoveerde atelierpand aan de Abraham van Beyerenstraat 4, is een voormalig kleuterschool met conciërgewoning waarbinnen een variatie aan ruimtes beschikbaar worden gesteld. Gemeenschappelijke ruimtes vormen het hart van het pand en bieden ruimte voor ontmoetingen, lezingen en exposities.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een aangename vaste werkplek, waarbij de huurprijzen bedragen rond de €170,- tot circa €265,-.

Wij streven naar een interessante mix van verschillende disciplines voor de bezetting van het pand om activiteiten te exploiteren die gevoed worden door culturele samenwerking.

Tevens is DRS22 op zoek naar nieuwe versterking. Het nieuwe initiatief van Renate Boere, Ed van Hinte en Jan Konings, genaamd Design Research Station biedt voor startende vormgevers en ontwerpers een mooie plek om te werken. Een plek waar ondersteuning van vakgenoten met ervaring gecombineerd word met het initiëren van eigen projecten.

We zijn op zoek naar participerende ontwerpers met verschillende achtergronden. Een mix van inzichten verrijkt namelijk vele creatieprocessen. Daarnaast kan ieder naar eigen inzicht een eigen praktijk ontwikkelen en daarbij advies vragen bij andere deelnemers en bij de coördinatoren. Op zeker moment zal elke starter zich losmaken van DRS22 en elders verder gaan. Dat is de S van Station: Je werkt er tijdelijk. Hoe lang precies zal de praktijk moeten uitwijzen. De gedachten gaan in de richting van 1,2 of 5 jaar.

Zo biedt DRS22 in Den Haag tijdelijk ruimte aan beginnende creatieven. Deelnemers betalen een vergoeding voor huur en advisering. Tegelijkertijd ontstaan hierdoor door het meewerken aan de DRS22-projecten.

Ben jij geïnteresseerd in een plek bij stichting AB4, neem dan contact op met Wytse Bakker van Stroom Den Haag via wbakker@stroom.nl. Kijk op www.stroom.nl voor meer informatie.

Ben jij geïnteresseerd in DRS22 en wil je meer weten? Neem dan contact op met DRS22 via info@drs22.nl of ga naar drs22.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk, via nummer 06 245 25557.

Stichting AB4
Abraham van Beyerenstraat 4
2525 TG Den Haag