< Terug

Redactie 1 op 1

Esther DiddenEsther

schrijft het liefst over kunstenaarschap en kunstenaarsinitiatieven in relatie tot politieke ontwikkelingen en cultuurbeleid. Ze is directeur van een cultuurprijs en daarnaast studeert ze filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ed Jansen

is een bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium. Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken.

Eline van der HaakEline

studeerde Algemene Cultuurwetenschappen en Kunstgeschiedenis aan de VU in Amsterdam. Zij schrijft over beeldende kunst, en over het snijvlak van lage en hoge cultuur. Zij schrijft voor meerdere websites en doet daarnaast redactiewerk voor verschillende opdrachtgevers.

Bob van der Sterre

heeft als afgestudeerd journalist een bovenmatig verlangen om over cultuur te schrijven. Hij doet dat voor diverse culturele e-zines en zijn eigen site: Indipendenza.

unnamedMalou Cohen

studeerde in 2010 af in Fine Art aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, en woont en werkt in Den Haag. Haar werk bestaat uit een zoektocht naar magie in de stad.

George Vermijg2

is een kunsthistoricus met een ongeneeslijke filmverslaving. Hij studeerde kunstgeschiedenis en politicologie aan de Universiteit Leiden en is een culturele alleseter met een kritische en nieuwsgierige blik.

Cybil Scott

heeft kunstgeschiedenis en biologie gestudeerd in Londen. Zij is actief als kunstenaar,curator en onderzoeker,en schrijft graag over onderwerpen die handelen over perceptie en realiteit. Haar interesses liggen op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie.

Marie Civikov

studeerde in 2002 af aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam in de richting autonome beeldende kunst. Op haar site vind je een actueel overzicht van (komende) tentoonstellingen en afbeeldingen van recent en ouder werk.

Kees Koomen

is beeldend kunstenaar, curator, blogger en kunstcriticus. Hij houdt van literatuur, film muziek, theater en dans.Voor Jegens & Tevens wil hij kunst beschrijven die hij voor de Haagse cultuur belangrijk vindt.

jeroen

Jeroen van der Hulst

is schrijver en kunstenaar, en werkt voor The Naked en Pamphlet Magazine. Bij het zien van tentoonstellingen projecteert hij de aanwezige inhoud op een breder cultureel vlak. Dit resulteert in verslagen die kunst met maatschappelijke en politieke tendensen vergelijken.

Dan Dickhof 

is kunsthistoricus (UL), beeldend kunstenaar (KABK), criticus en werkzaam als museumconservator bij Panorama Mesdag. Werkte voorheen in de kunsthandel. Publiceert over oude en hedendaagse kunst. Is al ruim tien jaar gespecialiseerd in Surinaamse en Caribische kunst. Verzorgt lezingen en menig opening, mits het niet te lang hoeft te duren. Voorliefde voor papier.