Weekendtip: Analog Festival

Het is alweer 2 weken geleden sinds de officiële opening van Analog Festival door onze Haagse cultuurwethouder Joris Wijsmuller en het project van Hector & Wolf tijdens Museumnacht waar het een DRUKte van belang was. Nog een volle week bruist het festival; vol leuke en leerzame projecten. Hieronder een kort overzicht:

Opening Analog Festival. Annika Syrjämäki en Joris Wijsmuller

Zaterdag 20 september 14:00 – 17:00

Zeefdrukken Tasje in de Grafische Werkplaats. Deelname: 4 euro.

Dinsdag 23 september 10.00-16.30  

Workshop natuurlijke extracten zeefdrukken. € 65,- per workshop en exclusief materialen (circa €35,-).

Donderdag 25 september 20.00-21.30

Lezing/presentatie met Jori Zijlmans en Hector & Wolf in de Grafische Werkplaats. Vrijwillige bijdrage.

Lezing Honderden patronen, duizenden lapjes stof, de Leidse textielgeschiedenis aan de hand van stalen- en patronenboeken met Jori Zijlmans, conservator geschiedenis, Museum De Lakenhal. Hector & Wolf is een publieksevenement naar een idee van Sis Josip in samenwerking met de Grafische Werkplaats. Sis Josip zal een toelichting geven over H & W, terwijl Christa van der Meer enkele kledingstukken live zal bedrukken. Dus neem een kledingstuk mee en wellicht ga je naar huis met een echte H & W!

Vrijdag 26 september 19.00-23.00

Hoogtij met gratis rondwandeling. Start 20.00 u. in GEMAK.Reserveren verplicht voor woensdag 24 sept. via mailing@hoogtij.net

Reserveer tijdig voor de workshops, lezingen en rondtour: info@grafischewerkplaats.nl. De inloopworkshops zijn zonder reservering te bezoeken.

Hector&Wolf bij Museumnacht

Hector&Wolf bij Museumnacht